Trimetal

Sorteer op:

Magnacryl Prestige Mat is een matte, isolerende muurverf met hoge schrobbestendigheid. Niet-opglanzend.
€24,00
PERMALINE BRILLANT NT is een superglanzende aflak voor alle gebruik, niet vergelend, voor buiten, met laag solventgehalte.
€43,00
GLOBACRYL FACADE is een zijdeglansverf op basis van 100 % acrylaatcopolymeren in dispersie en is geschikt voor buitenmuren.
€25,00
Magnaprim Fix is een dekkende en fixerende watergedragen kwalitatief hoogstaande grondlaag met hechtingsverbeteraar voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat + alkydemulsie die het optreden van doffe vlekken in de eindlaag voorkomt. Beschikt over
€20,00
Magnacryl Satin is een muurverf met zijdeglans aspect op basis van acrylaat. Goede vloei en afwasbaar. Beschikt over een Ecolabel (EU Ecolabel: BE/044/003 - enkel voor wit)
€22,00
PERMACRYL PU MAT is een hoogwaardige krasvaste polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei, watergedragen voor binnen.
€19,00
SILVANOL LS is een één-pot-systeem, vochtregulerend transparante zijdeglans beits op basis van alkyd, voor de behandeling van buitenschrijnwerk.
€26,95
Magnatex Plafond is een matte plafondverf op basis van vinyl-copolymeren. Hoge dekkracht, goede verwerking en lange open tijd. Extra-mat zelfs in scheerlicht.
€79,00
TRIMETAL MAT is een watergedragen muurverf op basis van acrylaatdispersie, zonder weekmakers, voor binnen en buiten.
€12,00
UV absorberend, weinig filmvormend houtveredelingsproduct
€26,95
TRISATIN is een synthetische zijdeglanslak met perfecte afronding.
€19,00
PERMALINE DECOR SATIN is een microporeuze (ademende) verf die opgenomen vocht kan laten ontsnappen door verdamping.
€33,00
PERMACRYL PU SATIN is een hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast. Watergedragen, voor binnen.
€19,00
Magnatex Velours SF is een oplosmiddelvrije muurverf met lage zijdeglans aspect op basis van vinyl-copolymeren. Reukarm en schrobbestendig. Beschikt over een Ecolabel(EU Ecolabel: BE/044/003 - enkel voor wit).
€19,00
SILVATANE PU ACRYL SATIN is een transparante zijdeglans acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water, voor binnen.
€20,00
SILVANOL TRI ACTIV BP is een kleurloos curatief en preventief houtbeschermingsproduct.
€49,00
PERMALINE PU SATIN is een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkyld-urethaanlak, met laag solventgehalte, voor binnen en buiten
€21,00
PERMACRYL SATIN is een lakverf voor decoratie en bescherming op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, reukloos voor binnen en buiten.
€31,00
PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGE is een waterverdunbare universele grondlaag op basis van een 100 % acrylaatdispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een zeer vlugge droging.
€30,00
PERMACRYL BRILLANT is een lakverf voor decoratie en bescherming op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, reukloos voor binnen en buiten.
€35,00
Magnacryl Prestige Velours is een isolerende muurverf met fluweelachtig aspect en hoge schrobbestendigheid. Niet-opglanzend.
€180,00
SILVATANE CLASSIC SATIN is een 1-component alkydurethaanvernis met hoge slijt- en krasvastheid.
€21,01
PERMACRYL MULTIPRIMER is een grondlaag op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een zeer vlugge droging.
€16,00
GLOBAPRIM HYDRO is een watergedragen, dekkende grondlaag en hechtprimer op basis van een acrylaat-copolymeer dispersie.
€81,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x