Trimetal

Sorteer op:

Sale
Magnacryl Prestige Mat is een matte, isolerende muurverf met hoge schrobbestendigheid. Niet-opglanzend.
€194,00 €145,00
TRIMETAL MAT is een watergedragen muurverf op basis van acrylaatdispersie, zonder weekmakers, voor binnen en buiten.
€12,00
UV absorberend, weinig filmvormend houtveredelingsproduct
€26,95
Magnacryl Prestige Velours is een isolerende muurverf met fluweelachtig aspect en hoge schrobbestendigheid. Niet-opglanzend.
€194,00
Magnaprim Fix is een dekkende en fixerende watergedragen kwalitatief hoogstaande grondlaag met hechtingsverbeteraar voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat + alkydemulsie die het optreden van doffe vlekken in de eindlaag voorkomt. Beschikt over
€21,25
PERMACRYL PU SATIN is een hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast. Watergedragen, voor binnen.
€19,50
GLOBACRYL FACADE is een zijdeglansverf op basis van 100 % acrylaatcopolymeren in dispersie en is geschikt voor buitenmuren.
€26,85
Magnatex Plafond is een matte plafondverf op basis van vinyl-copolymeren. Hoge dekkracht, goede verwerking en lange open tijd. Extra-mat zelfs in scheerlicht.
€79,00
Magnacryl Satin is een muurverf met zijdeglans aspect op basis van acrylaat. Goede vloei en afwasbaar. Beschikt over een Ecolabel (EU Ecolabel: BE/044/003 - enkel voor wit)
€22,50
SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE MAT is een zeer slijtvaste, hoogwaardige, matte, transparante, watergedragen, twee componenten vernis op basis van polyurethaan, voor houten vloeren binnenshuis.
€57,00
SILVATANE CLASSIC SATIN is een 1-component alkydurethaanvernis met hoge slijt- en krasvastheid.
€23,50
SILVANOL LS is een één-pot-systeem, vochtregulerend transparante zijdeglans beits op basis van alkyd, voor de behandeling van buitenschrijnwerk.
€26,95
PERMALINE BRILLANT NT is een superglanzende aflak voor alle gebruik, niet vergelend, voor buiten, met laag solventgehalte.
€44,00
PERMACRYL PU MAT is een hoogwaardige krasvaste polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei, watergedragen voor binnen.
€19,50
Magnaprim Isol is een dekkende, solventgedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van alkydharsen. Isoleert wateroplosbare vlekken.
€23,25
DIALPRIM is een isolerende wit aangekleurde multifunctionele hechtingsprimer voor nieuwe of oude ondergronden.
€102,00
SILVATANE PU ACRYL MAT is een transparante matte acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water voor binnen.
€22,50
SILVATANE CLASSIC BRILLANT is een 1-component alkydurethaanvernis met hoge slijt- en krasvastheid.
€23,50
PERMALINE PU SATIN is een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkyld-urethaanlak, met laag solventgehalte, voor binnen en buiten
€21,50
PERMALINE DECOR SATIN is een microporeuze (ademende) verf die opgenomen vocht kan laten ontsnappen door verdamping.
€34,00
PERMACRYL SATIN is een lakverf voor decoratie en bescherming op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, reukloos voor binnen en buiten.
€31,00
SILVATANE PU ACRYL SATIN is een transparante zijdeglans acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water, voor binnen.
€22,50
SILVATANE PU ACRYL BRILLANT is een transparante hoogglans acryl-urethaan vernis voor houtwerk op basis van water voor binnen.
€22,50
PERMALINE PRIMER is een grondlaag met hoge dekkracht op synthetische basis met vochtregulerende eigenschappen.
€18,00
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x