Soudal

Sorteer op:

een waterdichte, kleurvaste dakcoating voor het herstellen en renoveren in ALLE weersomstandigheden op ALLE daken. Hecht uitstekend op roofing, baksteen, beton, dakpannen, golfplaten, metaal, zink,... Dicht onmiddellijk lekkende daken en goten, zelfs bij
€59,95
T-Rex Direct Vast is geschikt voor het binnen- en buitenshuis verlijmen van zwaardere constructies. T-Rex Direct Vast is een watergebaseerde, vezelversterkte, krachtige universele montagelijm met een ultrahoge aanvangshechting (meer dan 300kg/m²) en hoge
€7,95
Vloeibaar Rubber is een gebruiksklare afdichtingscoating voor droge ondergronden.
€10,95
Speciale neutrale siliconenvoegkit voor het afdichten van marmer, arduin, blauwe steen en andere soorten natuursteen. Ook geschikt voor sanitaire toepassingen. Geeft geen randzonevervuiling (donkere vlekken in de steen door migratie van siliconenolie in h
€4,95
Soudal Repair Express Cement is een hoogwaardig vulmiddel met korrelige structuur voor het eenvoudig en krimpvrij herstellen of opvullen van o.a. scheuren in voegen en beton.
€6,95
CHEMISCH ANKER CA 1400 is een tweecomponenten verankeringsmortel, voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers, wapeningsstaven, ankerhulzen, e.d. in zowel volle als holle bouwmaterialen, zoals beton, volle baksteen, holle baksteen, cellenbe
€8,95
Soudal Steel is een synthetisch staal voor het vastgieten van metalen stukken en het afdichten van scheuren en barsten in metaal.
€6,53
Soudal Vaseline Spray is een transparante, zuurvrije smeer-en beschermingsspray op basis van vaseline olie.
€5,56
Butyband is een voorgevormde, zelfklevende en plastische afdichtingsband op basis van butylrubber.
€16,75
Organisch solvent voor het efficiënt in- en uitwendig reinigen van schuimpistolen (o.a. pistool 06.27.3178). Ook voor het verwijderen van vers gemorst schuim.
€7,00
Soudal Kneedbaar hout is een sneldrogende pasta voor het herstellen van kleine beschadigingen aan houtoppervlakken en voor het opvullen en glad afwerken van schroef- en spijkergaten. Bestaat in verschillende tinten.
€3,25
Geleidelijk en perfect doseerbaar PU schuim voor klassiek schroefdraad pistoolsysteem Hoge isolatiewaarde, vormstabiliteit en vullend vermogen Uitstekende hechting op alle materialen (geen PE, PP en PTFE)
€9,49
Soudal PU Remover is een snelwerkend product voor het verwijderen van uitgehard PUschuim. Het produkt is enkel geschikt voor niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen, aluminium en coatings.
€11,08
Soudal's Fix ALL High Tack is de krachtigste all-roundlijm. 320kg/10cm² eindsterkte op alle materialen en op alle ondergronden, zelfs onder water.
€9,25
Vloeibaar Rubber is een gebruiksklare afdichtingscoating voor droge ondergronden.
€44,95
Soudal Lekstop is een vezelversterkte, waterdichte coating voor het herstellen van grotere dakbeschadigingen en het renoveren van hellende en platte daken, goten, koepels enz. zelfs bij regenweer. Hecht uitstekend op roofing, pannen, zink, metaal,...
€65,89
een gebruiksklare, met kunststofvezels versterkte coating voor droge en natte ondergronden.
€12,55
Kneedbaar Hout is een gebruiksklare pasta voor het herstellen van beschadigingen aan houtoppervlakken.
€3,25
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x