Soudal

Sorteer op:

Soudal Steel is een synthetisch staal voor het vastgieten van metalen stukken en het afdichten van scheuren en barsten in metaal.
€6,95
CHEMISCH ANKER CA 1400 is een tweecomponenten verankeringsmortel, voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers, wapeningsstaven, ankerhulzen, e.d. in zowel volle als holle bouwmaterialen, zoals beton, volle baksteen, holle baksteen, cellenbe
€8,95
Vloeibaar Rubber is een gebruiksklare afdichtingscoating voor droge ondergronden.
€10,95
26A Vloerbekledingslijm is een gebruiksklare, universele dispersielijm met synthetische harsen voor binnenhuis gebruik.
€28,15
Alcohol parketlijm 69A is een solventhoudende lijm voor het binnenshuis verlijmen van diverse soorten parket.
€69,00
Soudal PU Remover is een snelwerkend product voor het verwijderen van uitgehard PUschuim. Het produkt is enkel geschikt voor niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen, aluminium en coatings.
€11,08
2-componentenkit, uitspuitbaar met een simpel pistool, voor de verankering van zware lasten: 1 ankerpunt draagt tot 1.400 kg
€14,50
Supersnelle Houtlijm 64A is een gebruiksklare, zeer snel afbindende dispersielijm op basis van PVAc
€10,66
Soudal 170 TX is een gebruiksklare, universele tolueenvrije gel contactlijm op basis van rubber en synthetische harsen.
€12,75
Soudal Isoleren & Vullen is een ééncomponent, zelfexpanderend, gebruiksklaar PU-schuim met hoge isolatiewaarde
€5,95
Fix ALL Turbo is een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw.
€9,95
Fix All High Tack is een extreem sterke lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting. Het product is perfect voor het afdichten en monteren van allerlei zware bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden.
€6,08
Soudal Repair Express Cement is een hoogwaardig vulmiddel met korrelige structuur voor het eenvoudig en krimpvrij herstellen of opvullen van o.a. scheuren in voegen en beton.
€6,95
Soudabond Easy C&F is een speciaal ontwikkelde lijmformule die een opschuimend karakter heeft, om vullend te zijn bij niet vlakke ondergronden om alzo een optimale hechting te verzekeren Ideaal voor de montage van isolatieplaten
€11,95
Zet roest om in volledig neutraal metaal en legt tevens een bijkomende beschermende film om het metaal.
€7,95
Kwalitatief hoogwaardige alu-zinkspray met galvaniserende werking. Te gebruiken bij carrosserie, gootbeugels, lasnaden, … en is goed puntlasbaar.
€14,79
Krachtige sneldrogende reiniger voor rem- en koppelingsdelen. Verwijdert snel overtollige remvloeistof, olieresten, vuil, etc. Verhindert piepende remmen en voorkomt slip van de koppeling. Handig te gebruiken onder alle hoeken en niet-corrosief voor metal
€3,50
Soudal Roofinglijm is een koudlijm voor roofing met hoge kleefkracht. Geschikt voor daken met een helling tot maximaal 15 graden. Uitstekend hechting op roofing, metaal of een poreuze ondergrond. Eveneens geschikt als hechtlaag voor leislag en grind. Vors
€34,00
Soudal Kneedbaar hout is een sneldrogende pasta voor het herstellen van kleine beschadigingen aan houtoppervlakken en voor het opvullen en glad afwerken van schroef- en spijkergaten. Bestaat in verschillende tinten.
€3,25
Parketlijm 68A is een oplosmiddelvrije dispersie parketlijm. Geschikt voor het verlijmen van uitzettingsongevoelig parket op goed absorberende ondergronden en tapisvloeren op houten tussenvloeren.
€65,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x