Soudal

Sorteer op:

Soudal Steel is een synthetisch staal voor het vastgieten van metalen stukken en het afdichten van scheuren en barsten in metaal.
€7,98
Parketlijm 68A is een oplosmiddelvrije dispersie parketlijm. Geschikt voor het verlijmen van uitzettingsongevoelig parket op goed absorberende ondergronden en tapisvloeren op houten tussenvloeren.
€65,95
Supersnelle transparant opdrogende houtlijm. D2: Geschikt voor binnenhuistoepassingen met kleine blootstelling aan lopend of stilstaand water.
€4,45
Soudal Repair Express Cement is een hoogwaardig vulmiddel met korrelige structuur voor het eenvoudig en krimpvrij herstellen of opvullen van o.a. scheuren in voegen en beton.
€6,95
Soudal PU Remover is een snelwerkend product voor het verwijderen van uitgehard PUschuim. Het produkt is enkel geschikt voor niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen, aluminium en coatings.
€11,08
CHEMISCH ANKER CA 1400 is een tweecomponenten verankeringsmortel, voor het spanningsvrij bevestigen van draadstangen, ankers, wapeningsstaven, ankerhulzen, e.d. in zowel volle als holle bouwmaterialen, zoals beton, volle baksteen, holle baksteen, cellenbe
€8,95
Vloeibaar Rubber is een gebruiksklare afdichtingscoating voor droge ondergronden.
€44,95
Alcohol parketlijm 69A is een solventhoudende lijm voor het binnenshuis verlijmen van diverse soorten parket.
€69,00
Sneldrogende lijm, speciaal ontwikkeld voor lijmverbindingen van harde PVC-materialen (o.a. alle PVC pijpen, hulpstukken, dakgoten, enz.). Drukbestendig tot 6 bar.
€4,75
Zet roest om in volledig neutraal metaal en legt tevens een bijkomende beschermende film om het metaal.
€7,95
2-componentenkit, uitspuitbaar met een simpel pistool, voor de verankering van zware lasten: 1 ankerpunt draagt tot 1.400 kg
€14,50
Vloeibaar Rubber is een gebruiksklare afdichtingscoating voor droge ondergronden.
€10,95
Watervaste Houtlijm 65A is een gebruiksklare, snel afbindende dispersielijm met een goede watervastheid (D3) op basis van PVAc
€5,90
Fix All High Tack is een extreem sterke lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting. Het product is perfect voor het afdichten en monteren van allerlei zware bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden.
€6,08
Soudal Schilderskit Express is een speciaal ontwikkelde acrylaat dat tot voordeel heeft dat hij zeer snel overschilderbaar is. Daar de kit reeds na 10 min. droog is, kan hij dan reeds perfect overschilderd worden. Te gebruiken voor alle binnentoepassingen
€4,25
Soudal Sanitair is een blijvend elastische siliconenkit voor gebruik in vochtige omgevingen. Aangezien het een azijnzuurhoudende siliconenvoegkit is, kan het niet gebruikt worden op kunststof zoals acrylbaden of douchewanden uit kunststof. Het geeft geen
€6,30
Fix ALL X-treme Power 290ml wit
€11,95
Soudal's Fix ALL High Tack is de krachtigste all-roundlijm. 320kg/10cm² eindsterkte op alle materialen en op alle ondergronden, zelfs onder water.
€9,25
Fix ALL High Tack is een extra sterke lijmkit om allerlei bouwmaterialen snel te monteren en te verlijmen op alle ondergronden, zelfs op vochtige ondergronden
€9,75
Kwalitatief hoogwaardige alu-zinkspray met galvaniserende werking. Te gebruiken bij carrosserie, gootbeugels, lasnaden, … en is goed puntlasbaar.
€14,79
Soudal Butyband is een voorgevormde, zelfklevende en plastische afdichtingsband van topkwaliteit.
€24,25
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x