Lakken

Sorteer op:

PERMACRYL PU SATIN is een hoogwaardige polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei en krasvast. Watergedragen, voor binnen.
€19,50
PERMALINE PU SATIN is een zijdeglanzende alifatische, stoot- en krasvaste, alkyld-urethaanlak, met laag solventgehalte, voor binnen en buiten
€21,50
PERMALINE BRILLANT NT is een superglanzende aflak voor alle gebruik, niet vergelend, voor buiten, met laag solventgehalte.
€44,00
PERMACRYL PU MAT is een hoogwaardige krasvaste polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei, watergedragen voor binnen.
€19,50
PERMALINE DECOR SATIN is een microporeuze (ademende) verf die opgenomen vocht kan laten ontsnappen door verdamping.
€34,00
PERMACRYL SATIN is een lakverf voor decoratie en bescherming op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, reukloos voor binnen en buiten.
€31,00
PERMALINE PRIMER is een grondlaag met hoge dekkracht op synthetische basis met vochtregulerende eigenschappen.
€18,00
PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGE is een waterverdunbare universele grondlaag op basis van een 100 % acrylaatdispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een zeer vlugge droging.
€31,50
PERMACRYL MULTIPRIMER is een grondlaag op basis van acrylaatharsen in waterige dispersie, met een uitzonderlijke goede hechting op verschillende ondergronden en een zeer vlugge droging.
€16,50
TRISATIN is een synthetische zijdeglanslak met perfecte afronding.
€20,00

Lakken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x