PU schuim

Sorteer op:

Soudal PU Remover is een snelwerkend product voor het verwijderen van uitgehard PUschuim. Het produkt is enkel geschikt voor niet poreuze ondergronden zoals kunststoffen, aluminium en coatings.
€11,08
Set van 5 reserve-applicatorslangen voor alle polyurethaan-schuimbussen.
€2,50
Soudal Isoleren & Vullen is een ééncomponent, zelfexpanderend, gebruiksklaar PU-schuim met hoge isolatiewaarde
€5,95
Sneldrogend 1-component polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Ideaal voor het verlijmen van isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton en andere bouwmaterialen.Ontdek ook onze snellere variant: Easy Fix Turbo.
€10,50
Soudabond Easy C&F is een speciaal ontwikkelde lijmformule die een opschuimend karakter heeft, om vullend te zijn bij niet vlakke ondergronden om alzo een optimale hechting te verzekeren Ideaal voor de montage van isolatieplaten
€11,95
Geleidelijk en perfect doseerbaar PU schuim voor klassiek schroefdraad pistoolsysteem Hoge isolatiewaarde, vormstabiliteit en vullend vermogen Uitstekende hechting op alle materialen (geen PE, PP en PTFE)
€9,49
Soudafoam All Seasons is een gebruiksklaar éénkomponent PU-pistoolschuim. Kan het ganse jaar door gebruikt worden, ook als de temperaturen onder het vriespunt zakken (tot max. -10°C)
€10,50
PU schuim
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x