Cerva

Sorteer op:

Handschoenen uit nylon / lycra jersey gedompeld in microporeuze nitril, uitstekende permeabiliteit, zeer goede grip op droge, natte en olieachtige omgeving.
€5,50
Gebreide naadloze nylon handschoenen met latex gerimpelde afwerkingslaag op de handpalm en vingers en elastische manchet.
€3,25
Genaaide lederen handschoenen van fijne gele rundsleder, „chauffeurs" ontwerp.
€10,35
Gebreide naadloze nylon handschoenen met laag van microporeus nitril op de handpalm en vingers en elastische gebreide rand.
€1,90
Handschoenen genaaid van katoenen tricot, PVC gedompeld, in totaallengtes 35 cm.
€4,50
Gevormd ademhalingsmasker met uitademventiel tot 10x MAC /PEL, 831 tegen vaste deeltjes en en water aërosolen, 841 tegen vaste deeltjes en vloeibare aërosolen, FFP2 NR.
€9,95
Gevormd ademhalingsmasker zonder uitademventiel tot 10x MAC /PEL, tegen vaste deeltjes en water aërosolen, FFP2 NR.
€8,40
Gevormd ademhalingsmasker met uitademventiel tot 4xMAC /PEL, tegen vaste deeltjes en water aërosolen, FFP1 NR.
€8,40
Veiligheidsbril met heldere polycarbonaat glazen kl. 1F met panoramatische vorm en mogelijkheid om over de dioptrische bril te dragen.
€3,45
Bril sport look van optische klasse 1 met heldere polycarbonaat glazen met anti-kras en anti-condens afwerking, UV-filter of met gespiegelde glazen van klasse F1 met beschermende anti-zon filter en anti-kras afwerking.
€7,35
Gebreide naadloze nylon handschoenen (15GG), met aangebrachte elastische rubber op de handpalm en vingers, met elastische manchet.
€3,75
Volledig lederen handschoenen van rundersplitleer in lengte 35 cm, met katoenen binnenvoering en afgedekte naden. Certificaat: laswerken - type A
€8,30
Gevormd ademhalingsmasker zonder uitademventiel tot 4x MAC /PEL, tegen vaste deeltjes en water aërosolen, FFP1.
€6,85
Blauwe beschermbril met indirecte ventilatie en ronde, opklapbare glazen, klasse F, geschikt voor brildragers, met bescherming tegen lasstraling, geschikt voor het lassen. In overeenstemming met de norm EN 166.
€11,40
Veiligheidsbril met modern design, geharde polycarbonaat glazen (helder, gefumeerd, geel) en zonder montuur.
€8,70
Latex handschoenen met suede binnenlaag en antislip afwerking op de handpalm en vingers.
€1,30
Handschoenen van 0,7 mm dik neopreen, suede binnenlaag en reliëf oppervlak op de handpalm en vingers.
€6,60
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x