AIRMAX VOCHTVRETER® APPARATEN 1 kg

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Bison
€ 15,95 Incl. btw

BESTRIJDT CONDENS, VOCHT EN MUFFE GEURTJES IN RUIMTES MET WEINIG OF GEEN VENTILATIE.

Backorder

Artikelnummer:
BIS1494621
EAN Code:
8710439053691

Toepassingsgebied

Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.

  • Geschikt voor alle Vochtvreter® navullingen

  • Beschermt uw waardevolle spullen tegen vocht

  • Kost geen energie

  • Bestrijdt muffe geurtjes

  • Makkelijk & schoon in gebruik

 

VERWERKING

Verbruik: 1 kg werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot ca. 100 m³ en neemt bij een vulling van 1 kg ca. 1 liter water op, afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en grootte van de ruimte.
Gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing voor navullen met Bison Vochtvreter® Losse kristallen.
Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter
® apparaat en strooi de navulling gelijkmatig in het bakje tot ongeveer 1 cm onder de rand (max. 1 kg).
Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter
® is klaar voor gebruik.
Wanneer de navulling volledig is opgelost, kan het Bison Vochtvreter
® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen.

Gebruiksaanwijzing voor navullen met Bison Vochtvreter
®Navulzak 1 kg.
Knip de buitenverpakking voorzichtig open en haal de witte navulzak uit de verpakking. Haal de witte kap van het Bison Vochtvreter
® apparaat en leg de navulzak in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt buiten het witte bakje! Zet de witte kap weer terug en Bison Vochtvreter® is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan het Bison Vochtvreter® apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen.

Gebruiksaanwijzing voor navullen met Bison Vochtvreter
® Tab (2 x 500 g.)
Knip het plastic zakje voorzichtig open. Haal de kap van het apparaat en leg de beide Tabs in het bakje. Zet de kap weer terug en Bison Vochtvreter
® is klaar voor gebruik. Wanneer de Tabs volledig opgelost zijn, kan het Bison Vochtvreter®apparaat eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen.

Zet het Bison Vochtvreter
® apparaat altijd op een vlakke stabiele ondergrond, bij voorkeur in een wasteiltje.
Vlekken/resten: Gemorste vloeistof veroorzaakt vlekken. Deze vlekken blijven vocht aantrekken. Verwijder vlekken met een overvloed aan water. Verwijder vlekken in textiel (vloerbedekking, bekleding) met natriumsulfaat (op verzoek verkrijgbaar bij Bison International). Maak een 5% oplossing in water (50 g/l) en sprenkel deze op de vlek. Ca. 30 minuten laten inwerken. Hierna het water laten verdampen m.b.v. een föhn of een straalkachel. Het achterblijvende poeder verwijderen m.b.v. een stofzuiger. Zonodig dit alles herhalen. Wastafel of gootsteen goed naspoelen met water. Contact met leer en metaal vermijden. Deze materialen kunnen aangetast worden.
Tips: Plaats Vochtvreter® Original altijd op een vlakke en stabiele ondergrond.
Aandachtspunten: Bij lage temperaturen werkt Vochtvreter®langzamer en kan klontvorming ontstaan. Bij verhoging van de temperatuur zal de werking weer versnellen. Contact met leer, hout, natuursteen en metaal vermijden; deze materialen kunnen worden aangetast.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x